CV´er på partner der søger virksomhederSags nr. 01114
Beskrivelse: Det er mit ønske at finde en bæredygtig virksomhed der står overfor behov for en stærk proaktiv partner, til et forestående generationsskifte indenfor 1-3 år eller en mindre virksomhed der har behov for nye kræfter, men er indstillet på partnerskab eller overdragelse over tid. Har i min karriere beskæftiget mig med salg og afsætning af tekniske løsninger og produkter, til næsten alle brancher og derudover er jeg i dag beskæftiget med salg og efterfølgende support af tekniske produkter til nicheorienteret brancher. Har i flere virksomheder haft ledelsesansvar i roller som salgschef, servicechef, projektchef med medarbejderansvar, hvis der skulle være behov for den type kompetencer. Jeg er proaktiv og meget serviceminded samt løsningsorienteret. Er selvdreven og evner at se muligheder og er teamplayer, så et godt arbejdsmiljø og samarbejde med eventuel organisation vil være en naturlighed.

Jeg søger partnerskab, idet jeg ikke har kistebunden fuld, men har meget at byde ind med og er stærkt motiveret for at blive selvstændig i partnerskab. Derfor vil en lille eller mindre virksomhed, der er bæredygtig og kan dokumentere solid indtjening i minimum de sidste 3-4 år og samtidig kan honorere en stærk partner med anstændig lønpakke, uden store udskejelser, være at foretrække og partnerskabskøb kan derfor eks. være i form af udbytte de første år etc.

Motiv til partnerskab: Jeg har afgivet bud til køb af virksomhed, med finansieringsmodel via erhvervsbank og vækstfond. Mine erfaringer og refleksion fra de virksomheder jeg har vurderet i samråd med revisor og bank, leder mig i retning af partnerskab, idet jeg kan få en solid oplæring og effektivt samarbejde i partnerskab, frem for virksomhedskøb.

Branche orientering: Brancher virksomhedsejer finder relevant i forhold til brancher jeg har solgt til tidligere, jf. nedenstående, har interesse: Ventilationsbranchen, Miljø, Forsvaret, Pharma og Life Science branchen, Sikringsbranchen, Automations branchen, Olie branchen samt den brede generelle danske industri, salg af måleinstrumenter.

Person CV: Sidste 5,5 år solgt, planlagt og eksekveret salgsstrategi for vækst og supporteret måleinstrumenter i handels & ingeniørvirksomhed. Hans Buch – Salgs & Service chef Emerson – Projekt og Service chef for operations Danmark ADT/Tyco Fire & Security – National account manager G4S – Sales manager for kædekundeafdelingen af elektroniske sikringssystemer Delfi Technologies – sælger af tekniske løsninger og produkter Er gift og har 2 hjemmeboende børn, på 18 og 20 år..sags nr. 01115

​Branche orientering: Produktion/montage indenfor elektronik, apparater, maskiner, plast, metal


Ønsket ansvars område(r):

Bredt ansvar indenfor operations/supply chain, dvs. sourcing, indkøb, produkttilpasning, produktion, kvalitet, lager, distribution, kundeservice.


Profil /kort beskrivelkse: Mit fokus er på kunden, og på hvordan virksomheden organiseres, og arbejdet struktureres, for bedst muligt at møde kundens ønsker. Jeg motiverer gennem inddragelse og ansvar og evner at prioritere ressourcerne. Jeg har en klar holdning til god kvalitet i produkt og leverance og driver optimeringer i produkt, proces og organisation. Jeg kombinerer kommerciel forretningsforståelse og teknologisk viden i min ledelse. Jeg ser forbedringsmuligheder og driver optimeringer i produkt, proces og organisation, og jeg sikrer, at forbedringerne består.

CV: Jeg har en ingeniøruddannelse i svagstrømsteknik og bred erfaring fra supply chain og erfaring med såvel teknisk som kommercielt ledelsesansvar inden for produktionsvirksomheder. Jeg har bl.a. haft følgende jobtitler: Produktionschef, General Manager (etablering i Kina), Salgsdirektør, General Manager (turnaround), Project Manager (etablering i Asien og produktionsoptimeringer). Yderligere information fremsendes på anmodning.